Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 7. Вимоги нормативної документації до показників якості продукції ресторанного господарства

Дізнаємось

Все про види контролю якості продукції ресторанного господарства, органолептичний аналіз якості та порядок проведення органолептичної оцінки, нормативно-технологічну документацію для оцінки якості продукції, служби контролю, служби контролю якості.

Навчимось

Працювати з нормативно-технічною документацією стосовно теми

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
6 семінарські заняття
1
2
3
4
6 практичні заняття
1
2
3
4