Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 1.Вступ. Якість як об’єкт управління

Дізнаємось

Що таке: якість, складові якості, національні стандарти, міжнародний стандарт, об'єкт, процес, продукція, послуга, кулінарна продукція, послуга ресторанного господарства, організаційна структура, споживач, постачальник, якість кулінарної продукції, вимоги до якості, екологічність продукції, відповідальність за якість продукції, політика в області якості, планування якості, управління якістю.

Навчимось

Працювати з нормативними документами щодо вивчення термінів і визначень в галузі управління якістю.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
6 семінарські заняття
1
2
3
4
6 практичні заняття
1
2
3
4