Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія приготування солодких страв, гарячих і холодних напоїв.

Дізнаємось

послідовність технологічного процесу приготування солодких страв, способи подавання, якісні показники.

Навчимось

організувати робоче місце, готувати страви, проводити бракераж.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12