Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія приготування холодних страв і закусок.

Дізнаємось

організацію процесу виготовлення холодних страв і холодних закусок, якісні показники, способи оформлення.

Навчимось

організувати робоче місце для виконання завдання, розрахувати кількість сировини, оформити, провести бракераж.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12