Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія кулінарної продукції із яєць та сиру

Дізнаємось

значення яєць в харчуванні, значення сиру в харчуванні, хімічний склад, процеси, які відбуваються при тепловій обробці яєць та сиру.

Навчимось

визначати сировину для страв, організувати технологічний процес приготування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12