Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія страв з риби, нерибних морепродуктів і ракоподібних.

Дізнаємось

раціонально готувати страви, визначати вихід напівфабрикатів, готових страв, підібрати гарніри і соуси, провести бракераж.

Навчимось

організацію процесу обробки, приготування напівфабрикатів та страв з риби, морепродуктів, способи подавання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12