Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія кулінарної продукції з м’яса та субпродуктів.

Дізнаємось

організацію робочих місць по приготування м’ясних страв, технологію страв, гарнірів та соусів, якісні показники.

Навчимось

вибрати режим теплової обробки напівфабрикатів, гарнірів, підібрати соуси, провести бракераж готових страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12