Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія страв із м’яса, пернатої дичини, кролика, субпродуктів.

Дізнаємось

технологічний процес обробки сировини, приготування напівфабрикатів, теплову обробку, асортимент страв.

Навчимось

здійснювати розрахунок сировини для страв, види оформлення, провести бракераж.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12