Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія кулінарної продукції з м’яса та субпродуктів.

Дізнаємось

виробництво напівфабрикатів, кулінарну обробку м’яса, асортимент та технологію страв, принципи підбору гарнірів та соусів, асортимент страв з м’яса української та закордонної кухні.

Навчимось

вибирати способи обробки м’яса для виготовлення страв високої якості, визначення виходу страв. Підбирати гарніри і соуси до м’ясних страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12