Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів.

Дізнаємось

загальний процес приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів. якісні показники, правила подачі.

Навчимось

визначити повну закладку сировини для приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів, виходу супів, їх оформлення.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12