Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія страв з картоплі, овочів та грибів.

Дізнаємось

способи обробки овочів, грибів, приготування напівфабрикатів, технологію приготування та асортимент кулінарної продукції з овочів, грибів, в тому числі української та закордонної кухні.

Навчимось

організувати процес обробки та приготування кулінарної продукції, виконувати розрахунки потрібної сировини, напівфабрикатів та готової продукції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12