Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія приготування соусів.

Дізнаємось

загальну характеристику соусів та асортимент соусів власного та промислового виробництва, використання.

Навчимось

Фронтальне опитування, тестування Повинен знати:
загальну характеристику соусів та асортимент соусів власного та промислового виробництва, використання.
Повинен вміти:
визначати норми закладки продуктів для соусів, якісні показники.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12