Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія приготування гарячих і холодних напоїв.

Дізнаємось

види сировини та характеристику солодких страв, технологію приготування солодких страв, способи оформлення. Способи приготування та подавання напоїв.

Навчимось

організувати приготування солодких гарячих страв, визначати якісні показники. Оформляти та визначати вихід напоїв, якісні показники.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 семінарські заняття
1
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12