Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 4. Особливості підготовки та обслуговування банкету-чай.

Дізнаємось

Студент повинен знати: підготовку та обслуговування банкету-чай

Навчимось

Студент повинен вміти: складати меню банкету-чай, сервірувати столи, обслуговувати гостей.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60