Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 3. Організація підготовки та обслуговування банкету-фуршет. Сервіровка фуршетного столу

Дізнаємось

Студенти повинні знати:
організацію банкету по типу «фуршет», особливості його проведення.

Навчимось

Студенти повинні вміти:
- Складати план розміщення столів;
- Сервірувати фуршет ний стіл
- Обслуговувати гостей

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22