Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 2. Організація та обслуговування банкетів з частковою формою обслуговування. Розрахунок посуду, офіціантів

Дізнаємось

Студент повинен знати: підготовку та обслуговування банкету з частковою формою обслуговування.

Навчимось

Студент повинен вміти: розраховувати кількість офіціантів для банкету, загальну довжину столу, кількість офіціантів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22