Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Організація обслуговування учасників ділових, культурних, громадських та спортивних заходів. Організація та обслуговування бізнес-брейк

Дізнаємось

Студент повинен знати: Правила складання меню для проведення бізнес-брейк, особливості обслуговування під час його проведення

Навчимось

Студент повинен вміти: Складати меню з урахуванням всіх вимог, та організувати обслуговування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22