Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Організація обслуговування учасників ділових, культурних, громадських та спортивних заходів. Організація та обслуговування кави брейк.

Дізнаємось

Про правила складання меню для проведення кави-брейк, особливості обслуговування під час його проведення

Навчимось

Складати меню з урахуванням всіх вимог

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22