Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 11 Тема. Організація обслуговування учасників ділових, культурних, громадських та спортивних заходів. Складання меню денного раціону учасників конференції.

Дізнаємось

Про підготовку та обслуговування учасників конференцій, нарад та організацію харчування та дозвілля для них.

Навчимось

Складати меню денного раціону харчування з урахуванням всіх вимог

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22