Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 1. Технологічний процес обслуговування в зрг при готелях. Організація харчування і обслуговування в номерах готелів.

Дізнаємось

Студент повинен знати: техніку обслуговування в лобі-барі, особливості меню лобі-бару

Навчимось

Студент повинен вміти: Організувати роботу по обслуговуванню в лобі-барі та поверхових буфетах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22