Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 4. Особливості підготовки та обслуговування банкету-чай.

Дізнаємось

Студенти повинні знати:
банкет-чай, особливості його проведення:
характеристика меню;
правила подавання десертів та напоїв, особливості обслуговування.

Навчимось

Організувати та обслуговувати банкет-чай, особливості його проведення:
характеристика меню;
правила подавання десертів та напоїв, особливості обслуговування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22