Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ТЕМА 8. ОБЛІК ЗАПАСІВ

Дізнаємось

1. Організація обліку запасів в готельній сфері діяльності.
2. Документальне оформлення надходження та відпуску запасів.
3. Облік малоцінних та швидкозношуваних предметів.
4. Документальне оформлення обліку надходження продуктів, напівфабрикатів, товарів для приготування готової продукції, страв структурними підрозділами готелів.
5. Документальне оформлення та облік вибуття і реалізації готової продукції (товарів) структурними підрозділами готелів.

Навчимось

1. Організація обліку запасів в готельній сфері діяльності.
2. Документальне оформлення надходження та відпуску запасів.
3. Облік малоцінних та швидкозношуваних предметів.
4. Документальне оформлення обліку надходження продуктів, напівфабрикатів, товарів для приготування готової продукції, страв структурними підрозділами готелів.
5. Документальне оформлення та облік вибуття і реалізації готової продукції (товарів) структурними підрозділами готелів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13