Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

3.2.Аналіз меню закладу ресторанного господарства, відповідно до його типу та діяльності: - оформлення меню; - складання меню комплексного обіду (бізнес-ланчу); - розрахунок сировини по складеному меню на задану кількість споживачів

Дізнаємось

правила аналізу меню закладу ресторанного господарства, відповідно до його типу та діяльності

Навчимось

аналізувати меню закладу ресторанного господарства, відповідно до його типу та діяльності

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14