Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

1.1 Ознайомлення із закладом ресторанного господарства: - особливості його виробничо-торгівельної діяльності; - тип підприємства, кількість місць в залі, адреса, режим роботи; - методи господарювання, форма власності; - охорона праці, техніка безпеки та протипожежний захист на підприємстві; - переваги та недоліки в плануванні цехів; - структура управління підприємством.

Дізнаємось

про:
- особливості виробничо-торгівельної діяльності підприємства;
- методи господарювання, форми власності;
- охорону праці, техніку безпеки та протипожежний захист на підприємстві;
- структуру управління підприємством

Навчимось

Визначати:
- особливості виробничо-торгівельної діяльності підприємства;
- методи господарювання, форми власності;
- структуру управління підприємством

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14