Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Складання розрахунків продажних цін на сировину і товари в ЗРГ.

Дізнаємось

порядок розрахунку продажних цін на продукти та сировину в підприємствах харчування; порядок калькуляції продажних цін на І, ІІ, ІІІ страви; документальне оформлення калькуляції.

Навчимось

порядок розрахунку продажних цін на продукти та сировину в підприємствах харчування; порядок калькуляції продажних цін на І, ІІ, ІІІ страви; документальне оформлення калькуляції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23