Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Менеджер, його діяльність і особливості в роботі підприємств харчування

Дізнаємось

вимоги до особистості сучасного менеджера;
зміст праці менеджера в сфері громадського харчування.
організацію роботи менеджера;
як вести оперативне планування роботи.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60