Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Правила подавання страв та напоїв

Дізнаємось

про технологічний процес обслуговування в ресторані

Навчимось

техніці обслуговування споживачів в ресторані методом ділової гри-конкурс офіціантів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23