Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Основні види столового посуду та наборів, столової білизни, норми оснащення

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: порцеляна, фаянсовий посуд, металевий посуд, мельхіор, ікорниця, кокільниця, піднос, із полімерних матеріалів, десертна тарілка, закусочна тарілка, тарілка для м'яса, тарілка для гарніру, тарілка для риби, тарілка-менажниця, тарілка-кокіль, глибока столова, салатники, чарка-підставка.

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від нормативного забезпечення столовим посудом, приборами, інвентарем

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23