Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Органічні продукти, що використовуються для підвищення харчової цінності та збережень продуктів харчування. Харчові барвники. Харчові кислоти, використання, вплив на організм людини. Органічні замінники цукру: натуральні та синтетичні.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60