Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Підготовка торговельних залів до обслуговування: варіанти розташування меблів, отримання посуду, наборів і столової білизни, правила полірування посуду та наборів.

Дізнаємось

порядок одержання столового посуду, наборів, білизни та правила ведення обліку; правила техніки безпеки при використанні столового посуду, наборів, білизни, інвентарю; правила і порядок підготовки спецій і приправ;
кваліфікаційні вимоги до персоналу, обов’язки метрдотеля, офіціантів.

Навчимось

Підготовка торговельних залів до обслуговування: варіанти розташування меблів, отримання посуду, наборів і столової білизни, правила полірування посуду та наборів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
2 семінарські заняття
1
2
3
4
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 семінарські заняття
1
2
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6