Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розділ І. Правові та організаційні основи охорони праці в закладах ресторанного господарства. Виробничий травматизм.

Дізнаємось

про заходи щодо попередження нещасних випадків на підприємстві, порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань на виробництві.

Навчимось

проводити розслідування та визначати причини нещасних випадків, складати акти, розробляти заходи щодо попередження нещасних випадків

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 практичні заняття
1
2
3
4
5