Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 3.3 Організація та проведення комплексних заходів, які характеризують споживчі оцінки асортименту та якості товарів (опитування покупців виставки-продажі, дегустації та інше)

Дізнаємось

Як організувати та проводити комплексні заходи, які характеризують споживчі оцінки асортименту та якості товарів(виставки, дегустації тощо)

Навчимось

формувати асортимент торгового підприємства , організувати та проводити комплексні заходи, які характеризують споживчі оцінки асортименту та якості товарів (опитування покупців виставки-продажі, дегустації та інше)

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
3 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10