Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент та споживні властивості тканин. Оцінка якості тканин

Дізнаємось

 стан та перспективи розвитку ринку текстильних товарів, основних виробників;
 споживні властивості товарів;
 фактори формування та зберігання споживних властивостей та якості текстильних товарів;
 класифікацію та груповий асортимент тканин, нетканих матеріалів, штучного хутра, килимових виробів;
 нормативно-технічну документацію, що регламентує вимоги до асортименту та якості товарів на всіх етапах життєвого циклу;
 вимоги до якості товарів та методи оцінки якості;
 дефекти товарів, причини їх виникнення;
 принципи пакування та маркування товарів;
 правила розміщення та зберігання товарів;
 питання використання товарів та догляду за ними;
 основи ціноутворення.

Навчимось

В результаті виконання всіх завдань практичної роботи студенти повинні вміти:
 розпізнавати асортимент тканин всіх сировинних груп за класифікаційними ознаками;
 характеризувати основні споживні властивості тканин та фактори їх формування;
 визначати оптимальні принципи розміщення та режим зберігання;
 використовувати тканини згідно призначення;
 визначати ознаки, властивості і показники якості тканин;
 визначати дефекти, причини їх виникнення та вплив на якість тканин;
 оцінювати якість тканин, визначати їх відповідність вимогам НТД
 розшифровувати маркування на текстильних товарах, в т.ч. символи щодо догляду;
 консультувати покупців з вищеназваних питань

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
4 семінарські заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10