Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 9.2. Товарознавча характеристика олії. Жири для кулінарії, кондитерської і хлібопекарної промисловості. Майонези і продукти типу майонезу.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
3 лекції
1
2
3
4
5
6
3 практичні заняття
1
2
3
4
5