Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 1.2. Овочі свіжі, їх товарознавча характеристика.

Дізнаємось

фактори, що впливають на хімічний склад;
споживчі властивості плодів, овочів та грибів;
класифікацію плодів, овочів та грибів;
ознаки доброякісності;
умови та терміни зберігання плодів, овочів та грибів.

Навчимось

визначати класифікацію та сорти плодів, овочів;
проводити органолептичну оцінку якості плодів, овочів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
3 лекції
1
2
3
4
5
6
3 практичні заняття
1
2
3
4
5