Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 3.1. Управління якістю продукції.

Дізнаємось

Основні поняття, терміни та визначення в галузі управління якістю продукції; поняття про показники якості, їх класифікацію; взаємозв’язок показників якості з якісними та кількісними ознаками продукції; поняття про рівень якості продукції громадського харчування та методах його оцінки.

Навчимось

Визначати якість продукції; розробляти систему заходів щодо управління якістю продукції; підбирати форму і вид контролю сировини; відбирати середню пробу готової продукції, оформити відбір документально; підбирати методи лабораторного дослідження.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11