Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 1.1. Сутність стандартизації.

Дізнаємось

Суть стандартизації, її мету, завдання; особливості стандартизації продукції громадського харчування; місце та роль стандартизації в загальній системі управління якістю продукції; основні поняття, терміни та визначення в галузі стандартизації; об’єкти стандартизації; поняття про категорії нормативно-технічної документації, види стандартів, класифікатори стандартів, інформаційні вказівники стандартів; поняття про міжнародну систему стандартизації.

Навчимось

Розшифровувати вид стандартів; використовувати теоретичні знання під час роботи з нормативно-технічною документацією.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11