Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Організація бракеражу готової продукції.

Дізнаємось

про організацію бракеражу готової продукції

Навчимось

Проводити бракераж їжі та оформлювати результати його проведення

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13