Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Основи технологічних розрахунків. Підбір обладнання для ЗРГ

Дізнаємось

склад норм оснащення для ЗРГ, правила підбору обсладнання для ЗРГ

Навчимось

Студент повинен вміти :
- виконувати розрахунок і підбір механічного і немеханічного обладнання для овочевого і м’ясо- рибного цехів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13