Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Організація роботи доготовочних цехів. Холодний цех.

Дізнаємось

- організацію роботи гарячого і холодного цехів
- призначення, розташування, взаємозв’язок з іншими приміщеннями.
- виробнича програма та режим роботи,
- оснащення секційно-модульним обладнанням, організація роботи супового та соусного відділень цеху;
- організацію робочих місць.
- посуд, інвентар, інструмент цеху.

Навчимось

- розрахувати холодильне обладнання для холодного цеху
- підібрати за нормами оснащення холодильне обладнання для холодного цеху.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60