Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 4 Тема: Особливості організації харчування гостей з закавказьких країн

Дізнаємось

Ознайомлення з правилами складання меню гостей з закавказьких країн в закладах ГРК; скласти меню гостей з закавказьких країн сніданку для іноземних туристів в закладах ГРК.

Навчимось

Ознайомлення з правилами складання меню гостей з закавказьких країн в закладах ГРК; скласти меню гостей з закавказьких країн сніданку для іноземних туристів в закладах ГРК.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 семінарські заняття
1
6 практичні заняття
1
2
3
4