Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Прийняти участь у бракеражі готової продукції. Заповнення бракеражного журналу. Консультації споживачам з питань підбору гарнірів і соусів до страв з урахуванням збалансованого раціону.

Дізнаємось

правила проведення бракеражу готової продукції

Навчимось

проводити бракераж

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59