Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Удосконалити прийоми підготовки риби до фарширування, приготування січеної натуральної, котлетної маси.

Дізнаємось

прийоми підготовки риби до фарширування, приготування січеної натуральної, котлетної маси

Навчимось

прийомам підготовки риби до фарширування, приготування січеної натуральної, котлетної маси

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59