Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Підготовка овочів для фарширування. Використання овочевих напівфабрикатів для виробництва гарячих та холодних страв, закусок.

Дізнаємось

Правила підготовки овочів для фарширування, використання овочевих напівфабрикатів для виробництва гарячих та холодних страв, закусок

Навчимось

підготовлювати овочі до фарширування та виробництва гарячих та холодних страв, закусок

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59