Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 7.1 "Підготовка свіжих ягід і плодів до подачі. Приготування компотів і солодких страв з утворенням желе. Приготування мусів, самбуків, кремів, гарячих солодких страв. Вимоги до якості. Норми виходу, термін зберігання."

Дізнаємось

1. Технологію підготовки ягід і плодів до подачі.
2. Технологію приготування компотів, солодких страв з утворенням желе, мусів, самбуків, кремів, гарячих солодких страв.
3. Вимоги до якості десертів.
4. Норми виходу.
5. Терміни зберігання.

Навчимось

1. Самостійно піготовлювати ягоди та плоди до подачі.
2. Готувати компоти, солодкі страви з утворенням желе, муси, самбуку, креми, гарячі солодкі страви.
3. Дотримуватися вимог якості десертів під час приготування, подавання та зберігання.
4. Готувати десерти дотримуючись норм виходу.
5. Правильно та відповідно зберігати десерти.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10