Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.3 "Приготування пісочного тіста і вироби з нього. Бісквітне та заварне тісто і вироби з нього. Вимоги до якості."

Дізнаємось

1. Особливості приготування пісочного, бісквітного та заварного тіста.
2. Види виробів з пісочного, бісквітного та заварного тіста.
3. Вимоги до якості всіх видів тіста.

Навчимось

1. Виробляти пісочне, бісквітне та заварне тісто.
2. Готувати страви з пісочного, бісквітного та заварного тіста.
3. Виготовляти борошняні вироби з дотриманням вимог якості продукції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10