Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.2 "Приготування дріжджового тіста і виробів з нього. Розробка дріжджового тіста формування і випікання виробів. Приготування листового прісного та дріжджового тіста. Вимоги до якості, відпуск."

Дізнаємось

1. З яких операцій складається технологічний процес приготування дріжджового тіста безопарним способом.
2.Яка температура рідини повинна бути для замішування тіста.
3.Яка консистенція тіста повинна бути для смажених виробів.
4.Яких правил слід дотримуватись під час смаження виробів у фритюрі.
5.Вимоги до якості дріжджових виробів з тіста.
6.Які процеси відбуваються при змішуванні борошна з водою.
7.Від чого залежить вміст клейковини.
8.Який продукт застосовують для розпушування дріжджового тіста.
9.Який процес відбувається при бродінні дріжджів.
10.Які існують ґатунки борошна.
11.Як підготувати борошно до використання.
12. Правила первинної обробки яєць.
13.Як підготувати молоко для приготування дріжджового тіста.
14.Які начинки використовують для приготування виробів з дріжджового тіста.
15. Яких вимог охорони праці необхідно дотримуватися, працюючи на тістомісильній машині.

Навчимось

1.Виконувати технологічний процес приготування дріжджового тіста безопарним способом.
2.Визначати температуру рідини для замішування тіста.
3.Визначати консистенцію тіста для смажених виробів.
4.Дотримуватись правил під час смаження виробів у фритюрі.
5.Виконувати вимоги якості дріжджових виробів з тіста.
6.Розпізнавати гатунки борошна за органолептичними показниками.
7.Готувати борошно до використання.
8.Підготовувати молоко для приготування дріжджового тіста.
9.Дотримуватись вимог охорони праці, працюючи на тістомісильній машині.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10