Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.1 "Приготування начинок для страв та виробів з борошна. Приготування тіста для вареників , млинчиків, галушок, локшини."

Дізнаємось

Технологію приготування начинок для страв та виробів з борошна. Види начинок. Технологію приготування тіста для вареників, млинчиків, галушок, локшини.

Навчимось

Технологічним процесам приготування начинок для страв та виробів з борошна. Види начинок. Технологічним процесам приготування тіста для вареників, млинчиків, галушок, локшини.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10