Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.13 "Нові направлення в приготуванні гарячих м’ясних страв і соусів до них з використанням рецептів національних кухонь світу на базових підприємствах"

Дізнаємось

Технологію приготування гарячих м’ясних страв і соусів з використанням іноваційних направленнь та рецептів національних кухонь світу на базових підприємствах.

Навчимось

Процесам приготування гарячих м’ясних страв і соусів з використанням іноваційних направленнь та рецептів національних кухонь світу на базових підприємствах.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10