Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.12 "Приготування напівфабрикатів та страв з сільськогосподарської птиці, дичини та субпродуктів."

Дізнаємось

Технологію приготування страв та напівфабрикатів з сільськогосподарської птиці, дичини та субпродуктів.

Навчимось

Технологічним алгоритмам та процесам приготування напівфабрикатів та страв з сільськогосподарської птиці, дичини та субпродуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10